Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه حسینی‌فر، مدیر اتاق قصه، خانه بازی و ریاضی بیرجند در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی اظهار کرد: همه انسان‌ها اطلاعات محیط را با حواس پنج گانه دریافت می‌کنند و در این میان به خصوص نقش حس بینایی بسیار پر رنگ بوده تا جایی که به حس برتر معروف است.
وی افزود: در گذشته که رسانه‌های تصویری به قوت امروز نبود کودکان پای قصه پدر بزرگ‌ها و مادر بزرگ‌ها می‌نشستند اما با گسترش رسانه‌های تصویری توجه همه افراد خانواده به خصوص کودکان به این برنامه‌ها جلب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کارشناس ارشد روان شناسی تربیتی بیان کرد: تصاویر رنگارنگ و جذاب تلویزیون، کودکان و حتی بزرگسالان را مجذوب خود کرد تا آن‌ها دست از کوچه و خیابان بشویند و به صفحه کوچک تلویزیون چشم بدوزند.
حسینی فر ادامه داد: برنامه کودک در دنیای تصویر و رسانه چنان جایگاه قدرتمندی پیدا کرد که بخش عمده‌ای از سرگرمی بزرگسالان را نیز تشکیل داد.
وی با بیان اینکه تصاویر جذاب، موسیقی‌های جالب و محتوای مفرح و هیجان انگیز دلایل عمده جلب توجه کودکان به رسانه‌های تصویری است، تصریح کرد: برنامه‌های کودک را می‌توان به سه دسته کارتون‌ها و انیمیشن‌ها، نمایش‌های عروسکی و برنامه‌های اجرایی تقسیم کرد.

انیمیشن‌ها و تاثیر آن بر دنیای کودکان
مدیر اتاق قصه، خانه بازی و ریاضی بیرجند ادامه داد: البته امروز در تلویزیون داخلی برنامه‌های مجری محور در ساختار مجری یا مجری و عروسک پر رنگ تر شده، هر چند در کنار آن سی دی‌های کارتون خارجی نیز در خانواده‌ها بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.
حسینی فر با بیان اینکه البته بین برنامه‌های کودک حال و گذشته نیز تفاوت چشمگیری وجود دارد، افزود: برنامه‌های کودک قدیم بیشتر روی روابط اجتماعی و مهارت‌های ارتباطی تاکید داشتند.
وی اظهار کرد: امروز برنامه‌هایی با رویکرد قهرمان محور همراه با تخیل خیلی زیاد و هیجان بالا با ریتم تند داستانی جذابیت زیادی برای کودکان دارند چرا که کودکان تفکر رئال ندارند و خیال پردازی بالایی دارند و با این داستان‌ها ارتباط قوی تری برقرار می‌کنند.
مدیر اتاق قصه، خانه بازی و ریاضی بیرجند ادامه داد: از طرفی همزاد پنداری با قهرمان‌هایی هیجان انگیز به خصوص برای کودکان پسر بسیار شیرین است و همه این عوامل سبب می‌شود که کارتون‌های خارجی امروز برای کودکان امروز جاذبه بیشتری داشته باشد و این مساله قدری نگران کننده است.
حسینی فر تصریح کرد: کارتون‌ها و برنامه‌های مناسب می‌توانند تاثیر بسیار خوبی بر مهارت‌های ارتباطی کودکان داشته باشند اما با وجود این مزایا نباید از پیامدهای منفی برنامه‌های نامطلوب غافل ماند.
وی ادامه داد: نفوذ فرهنگ بیگانه در برنامه‌های خارجی، چاقی مفرط در اثر بی تحرکی، پرخاشگری، ترس و شب اداری با تماشای انیمیشن‌های خشن از معایب برنامه های نامطلوب هستند.
کارشناس ارشد روان شناسی تربیتی بیان کرد: خلاقیت کودکان با شنیدن قصه‌ها تقویت می‌شود چرا که تصاویر مربوط به قصه را در ذهن خود خلق می‌کنند اما تماشای برنامه‌های کودک تصویر آماده را در ذهن کودکان ایجاد می‌کند لذا تماشای بیش از حد این برنامه‌ها مانع رشد خلاقیت کودکان می‌شود.

ضرورت تولید انیمیشن‌های متناسب با فرهنگ ایرانی - اسلامی
حسینی فر ادامه داد: برای باز داشتن کودکان از تماشای کارتون‌ها و برنامه‌های نامطلوب باید به دنبال راهکارهای کاربردی باشیم چرا که نه تنها کارتون‌ها و انیمیشن‌های نامطلوب بلکه هیچ چیزی را که برای کودکان جذاب باشد نمی‌توان و نباید به زور از کودکان بگیریم که در این صورت کودکان برای داشتن آن حریص تر می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه اگر تمایل داریم کودکان کارتون‌های نامطلوب را تماشا نکنند باید حتما جایگزین آن را برای کودکان تهیه کنیم، افزود: ساختن انیمیشن‌های داخلی متناسب با فرهنگی بومی که تصاویر، رنگ‌ها و موسیقی‌های جالب داشته باشد از جمله راهکارهای تربیت کودکان متناسب با فرهنگی ایرانی- اسلامی است.
مدیر اتاق قصه، خانه بازی و ریاضی بیرجند بیان کرد: این انیمیشن‌های داخلی باید با خیال پردازی کودکان همخوان بوده و طبق نیاز کودک امروز قهرمان محور باشد تا بتوان گام موثری در راستاتی تربیت درست کودک برداشت.
حسینی فر یادآور شد: داستان‌های کهن از جمله شاهنامه پتانسیل خوبی برای ساخت این برنامه‌ها دارد که باید به شیوه‌ای جذاب و مورد پسند کودکان ارائه شود.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان جنوبی اجتماعی تربیت کودک قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۱۴۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میدان‌های نفت و گاز غرب کارون

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با بیان اینکه در دولت گذشته بیشتر فعالیت‌های توسعه‌ای به‌دست شرکت‌های خارجی انجام و نیمه‌کاره رها می‌شد، گفت: در دولت سیزدهم توسعه همه میدان‌های مشترک غرب کارون از سوی شرکت‌های داخلی در حال انجام بوده و این یک افتخار است.

به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت و گاز اروندان، عبدالله عذاری‌اهوازی گفت: این شرکت در موضوع نفت و گاز ماهیت تولیدی و توسعه‌ای دارد که حدود جغرافیایی آن شامل شهرستان‌های بستان، هویزه، سوسنگرد، دارخوین، خرمشهر، مینو شهر و اروندکنار می‌شود. درحقیقت این شرکت نفتی محدوده کل غرب کارون را احاطه کرده است.

وی با اشاره به اینکه از لحاظ میدان‌های نفتی، ۸۶درصد میدان‌های مشترک نفتی کشور در غرب کارون قرار دارد، بیان کرد: بزرگ‌ترین میدان مشترک ایران، میدان آزادگان است و میدان‌های مشترک یاران، یادآوران و سهراب که به توسعه رسیده‌اند در این منطقه قرار دارند.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با اشاره به اینکه میدان‌های سپهر، جفیر و دارخوین به‌ بهره‌بردای رسیده‌اند و در حال توسعه فازهای بعدی هستند، افزود: در کنار این میدان‌های توسعه‌یافته، میدان‌های سوسنگرد، بندکرخه، خرمشهر، مینو و اروند جزو میدان‌هایی هستند که شرکت ملی نفت برای توسعه و بهره‌برداری آن‌ها برنامه‌ریزی کرده‌ است.

عذاری‌اهوازی با یادآوری اقدام‌های مهم دولت سیزدهم در توسعه میدان‌های نفتی گفت: حرکت‌های مهمی در این دولت انجام شده است. ‌یکی از راهبردهای مهم در دولت سیزدهم اعتماد و اطمینان به نیروهای بومی و ایرانی بود و با اتکا به نیروهای بومی، توسعه میدان‌ها را به شرکت‌های ایرانی واگذار کرده است.

وی گفت: میدان‌های سپهر و جفیر با اعتماد به جوانان ایرانی سال پیش توسعه یافت و با استخراج روزانه  ۴۰ هزار بشکه به بهره‌برداری رسید.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با بیان اینکه افزون بر توسعه میدان‌ها، تولید و نگهداشت نیز وظیفه شرکت نفت و گاز اروندان است، بیان کرد: ما در درجه اول باید بتوانیم مقدار نفتی را که تولید کرده‌ایم نگهداری کنیم.

عذاری‌اهوازی با اشاره به اینکه هم‌اکنون در حال برنامه‌ریزی برای توسعه چاه‌های جدید هستیم، افزود: برای توسعه میدان دارخوین برنامه بسیار وسیعی داریم، چاه‌های تازه‌حفر و قراردادهای توسعه این میدان تدوین شده است.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون ظرفیت تولید در غرب کارون روزانه ۴۵۰ هزار بشکه نفت است، گفت: در دولت پیش ظرفیت تولید این شرکت روزانه ۸۴ هزار بشکه نفت بود که اکنون با اقدام‌های شرکت ملی نفت در دولت سیزدهم، تولید در نفت و گاز اروندان ۳۰درصد افزایش داشته است.

برنامه‌ریزی برای حفاری ۴۰ حلقه چاه در سال جاری

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان ادامه داد: در دولت سیزدهم تعداد ۶۰ حلقه چاه را حفاری و برای امسال حفاری ۴۰ چاه دیگر را برنامه‌ریزی کرده‌ایم که به بهره‌برداری برسانیم. با حفاری این ۶۰ حلقه چاه در میدان آزادگان، هم‌اکنون ظرفیت تولید نفت حدود ۲۰۰ هزار بشکه است.

عذاری‌اهوازی با اشاره به توجه و برنامه‌ریزی کاربردی دولت سیزدهم در توسعه میدان‌ها گفت: شرکت نفت و گاز اروندان همه برنامه‌های شرکت ملی نفت برای تولید را در سال ۱۴۰۲ به سرانجام رسانده و یکی از شرکت‌های موفق در این زمینه بوده است. این موفقیت‌ها ثمره تلاش و جهاد بی‌وقفه همه کارکنان به شمار می‌رود.

وی با اشاره به جمع‌آوری گازهای همراه نفت افزود: سیاست‌ ما در توسعه میدان‌ها، توسعه منطقه و حفظ محیط‌زیست به‌عنوان سرمایه‌ای عمومی و ماندگار است و به این منظور کارخانه گاز و گاز مایع ۳۲۰۰ با سرمایه‌گذاری هلدینگ خلیج فارس پارسال راه‌اندازی شد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان ادامه داد: فعالیت مرحله نخست این کارخانه با ظرفیت ۲۵۰ میلیون فوت‌مکعب گاز آغاز کرده است و هم‌اکنون حدود ۱۱۰ میلیون فوت‌مکعب گازهای همراه میدان‌های آزادگان شمالی و یادآوران، برای فرآورش و استفاده به‌عنوان گاز شهری و فرآورده‌های پتروشیمی‌ها و خوراک آن‌ها به این کارخانه ارسال می‌شود.

ارسال ۳۲ میلیون فوت‌مکعب گاز به کارخانه گاز و گاز مایع ۳۲۰۰

عذاری‌اهوازی با بیان اینکه با جمع‌آوری گازهای همراه، گاز متان تولید می‌شود که برای مصرف گاز خانگی است و برای جبران ناترازی گاز کشور به خط سراسری ششم ارسال می‌شود، گفت: در میدان آزادگان شمالی در گذشته روزانه حدود ۲۸ میلیون فوت‌مکعب گاز ارسال می‌شد. اما در حال حاضر، از طریق تعمیر، اصلاح و راه‌اندازی یک کمپرسور با استفاده از نیروهای توانمند داخلی و کارکنان شرکت نفت و گاز اروندان، که از زمان ساخت کارخانه آزادگان شمالی از سوی شرکت‌های چینی بلااستفاده بود، توانستیم حجم بالایی از گاز را فرآورش و از سوزاندن و هدررفتن این سرمایه ملی جلوگیری کنیم.

وی با اشاره به اینکه تعمیر کمپرسور از سوی کارکنان این شرکت با ۷۵۰ نفر روز انجام شده است، افزود: ما توانسته‌ایم حدود ۵ میلیون فوت‌مکعب گاز دیگر اضافه کنیم و به ۳۲ میلیون فوت‌مکعب برسانیم.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان بیان کرد: با افتخار اعلام می‌کنم که تا یک ماه دیگر در میدان‌ آزادگان شمالی گاز همراهی برای سوزندان وجود نخواهد داشت و همه گازهای‌ همراه به فرآورده تبدیل می‌شود و این همان‌ اجرای زنجیره ارزش نفت و گاز است.

عذاری‌اهوازی در پایان گفت: قرارداد دیگری با هلدینگ خلیج‌فارس به ارزش ۷۳ میلیون دلار به‌منظور ارسال گازهای مشعل منطقه دارخوین و کارخانه غرب کارون در جفیر، که حدود ۱۵۰ میلیون فوت مکعب است، امضا شد و با انجام این قرارداد، درعمل شرکت نفت و گاز اروندان تا پایان سال ۱۴۰۴ دیگر گازی برای سوزاندن نخواهد داشت.

دیگر خبرها

  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میدان‌های نفت و گاز غرب کارون
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ۱۰ انیمشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ضرورت تدوین کلان روندها برای طراحی آینده متناسب با زیست بوم ایران
  • مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را گزارش بدهند
  • مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را در خراسان رضوی گزارش دهند
  • ۱۷ نقطه از گلستان میزبان برنامه‌های دویست و نود و یکمین سالروز تولد مختومقلی فراغی است
  • برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه