Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مراسم مجازی معرفی برگزیدگان نخستین مسابقه کارتون تهران هوشمند، روز 11 بهمن با معرفی نفرات برتر برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری آریا، در این نشست حامد مظاهریان، معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورا، محمد فرجود، مدیرعامل سازمان، غلامحسین محمدی، رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری و حمیدرضا مسیبی، دبیر هنری این رویداد و برندگان این دوره حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مظاهریان در این وبینار با تاکید بر اهمیت جلب نظر هنرمندان در حوزه هوشمندی گفت: آموزش در پیاده سازی و بهره برداری از شهر هوشمند نقشی اساسی دارد و یکی از راه های تحقق این امر می‌تواند هنر باشد.
وی در ادامه گفت: منطق یک شهر هوشمند تفاوت بنیادی با منطق شهرهای کلاسیک دارد، شهر هوشمند شهری نظام‌مند است که امکان دسترسی آسان به خدمات فراگیردر شهر را فراهم می کند و به نوعی غیرمتمرکز کردن خدمات شهری برخوردار است. در این شهرها اداره امور شهروندان شامل خدمات و سرویس‌های دولتی و سازمان‌های بخش خصوصی به صورت برخط و شبانه‌روزی در هفت روز هفته با کیفیت و ضریب ایمنی بالا انجام می‌شود؛ به عبارتی در شهر هوشمند تمام خدمات مورد نیاز ساکنان از طریق شبکه‌های اطلاع رسانی و یکپارچه تأمین می‌شود.
معاون شهردار تهران در ادامه گفت: اگرچه شهرهای هوشمند ابتدا در کشورهای صنعتی شکل گرفت، اما این شهرها امروز دیگر فقط منحصر به این کشورها نیست، اخیراً در کشورهای در حال توسعه نیز شاهد شکل گیری و گسترش شهرهای هوشمند هستیم. بررسی ویژگی‌ها و فرهنگ مردم هر شهر توأم با در نظر گرفتن اینکه کدام بخش از شش زمینه‌های اصلی شهر هوشمند یعنی جامعه هوشمند، اقتصاد هوشمند، حاکمیت هوشمند، جابجایی هوشمند، محیط زیست هوشمند و زندگی هوشمند قرار است هوشمند شود؛ مدل‌های یادگیری مناسب انتخاب و با برنامه‌ریزی صحیح و درست آن مدل را پیاده‌سازی و اجرا کرده، لذا با بهره‌گیری از یک مدل آموزشی صحیح می‌توان در جهت هوشمندسازی شهر گام برداشت.
مظاهریان تاکید کرد: آموزش شهروندی از ارکان اساسی زندگی اجتماعی عصر حاضر است و در جوامع صنعتی از طریق برنامه‌ریزی‌های متنوع به آموزش مهارتهای زندگی پرداخته می‌شود؛ از این رو یاد گیری پارامترهای آموزش رفتار شهروندی به افزایش کیفیت زندگی جمعی و تقویت سرمایه اجتماعی می‌انجامد. از آنجا که بخشی از خدمات شهر هوشمند در قالب خدمات الکترونیک ارائه می‌شود، به نظر می‌رسد که شهروندان بنا به دلایل متنوعی همچون ناآگاهی و آشنا نبودن با نحوه استفاده از این خدمات، پایین بودن سطح سواد رسانه‌ای و شکاف دیجیتالی نسل‌های مختلف در عمل آنچنان که باید از خدمات بهره‌برداری نمی‌کنند، بنابراین آموزش شهروندی شرط لازم برای بهره گیری  از امکانات و ارتقا سطح دانش فناوری‌های جدید است.
وی در پایان افزود: در شهر هوشمند ظاهرا بیشتر به جنبه های تکنولوژی مطرح می شود ولی ابتدا باید آسیب شناسی شهر و ارائه راه حل های خلاقانه مبتنی بر تکنولوژی مطرح باشد.
در ادامه، فرجود با تاکید بر اهمیت نقش شهروند در شهر هوشمند گفت: نگاه، اندیشه و خواسته‌های شهروندان تعیین کننده مسیر حرکت هوشمندی است. هنر، مسیر بیان اندیشه‌هاست و ابزاری برای مدیران است که از نگاه مردم مطلع شوند. امتزاج هنر و هوشمندی در واقع در اندیشه است. چون تبلور اندیشه هنر است و هنرمندان به ما در ترویج هوشمندی کمک کنند و از سویی ما را به مردم نزدیکتر می‌کنند. امیدوارم بتوانیم این برنامه را در قالب کارتون و در سایر سبک‌های هنری هم ادامه دهیم و بتوانیم میان هوشمندی و نخبگان هنری کشور پل ارتباطی برقرار کنیم.  
سپس محمدی با تقدیر از سازمان برای توجه به چنین حرکت‌های فرهنگی گفت: استفاده از فضای مجازی نه تنها برای سرگرمی که برای خدمات‌دهی هم نقش دارد. بحث شهر هوشمند با پیگیری مدیریت ارشد شهری تبدیل به یک مگا پروژه شده است و منابع و محصولات و خدمات بسیاری توسط سازمان فاوا ارائه می‌شود. هوشمندی موجب گسترش عدالت اجتماعی و از بین بردن فساد و رانت می‌شود و مهم این است بتوانیم برای آگاهی مردم ادبیات غنی را با مسایل فنی ادغام کرد تا فهم عمومی اتفاق بیفتد.
مسیبی نیز در پایان با تشکر از توجه مدیران شهری، این رویداد را قابل توسعه در بخش‌های مختلف مثل کتاب و فیلم دانست و گفت:10 نفری که در پایان انتخاب شدند بسیار قوی کار کرده بودند و انتخاب کردن از میان آثار این هنرمندان کار سختی بود. در نهایت از میان 156 اثر 74 تا انتخاب شدند و سپس طی مراحل داوری سه اثر برگزیده انتخاب شدند.
گفتنی است در این رویداد، پویا عبدلی، رتبه سوم، احسان گنجی، رتبه دوم و مهدی عزیزی رتبه برتر را کسب کردند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: برگزیدگان مسابقه کارتون شهر هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۱۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام اسامی اساتید نمونه کشوری/ چهار معاون وزیر علوم در بین برگزیدگان

تعداد ۶۵ نفر از اعضای هیات علمی کشور در سی و یکمین آیین تجلیل از اعضای هیات علمی نمونه کشوری مورد تقدیر قرار گرفتند که چهار نفر آنها معاون وزیر علوم دو نفر رئیس دانشگاه و مسعود گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان هستند.

به گزارش ایسنا، مراسم‌ تجلیل از ۶۵ استاد نمونه کشوری امروز در سازمان پژوهشی های علمی و صنعتی برگزار شد. در این بین عبدالرسول پورعباس، معاون وزیر علوم و رییس سازمان سنجش آموزش کشور، پیمان صالحی، معاون پژوهشی وزارت علوم، قاسم عموعابدینی، معاون آموزشی وزارت علوم، حسن زمانیان، معاون وزیر و رییس سازمان پژوهشی های علمی و صنعتی و احمد فاضل زاده، رییس موسسه استنادی جهان اسلام نیز به عنوان استاد معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.

همچنین از بین ۶۵ استاد نمونه کشوری ۶ نفر آنها زن و مابقی مرد می باشند.

در این مراسم های باقری دولت آبادی ۴۵ در حوزه علوم انسانی از دانشگاه یاسوج به عنوان جوان‌ترین استاد نمونه معرفی شد.

اسامی برگزیدگان این مراسم به شرح زیر است:

مصطفی صحرایی از دانشگاه تبریز، مجید صنایع پسند از دانشگاه تهران الهه گوهرشادی از دانشگاه فردوسی مشهد، بهروز عبدلی از دانشگاه شهید بهشتی، مسعود گنجی از دانشگاه محقق اردبیلی، حسین کلباسی اشتری از دانشگاه علامه طباطبائی، فرزام فرهمند از دانشگاه صنعتی شریف، عباس مصلی نژاد از دانشگاه تهران، ابوالقاسم یعقوبی از دانشگاه بوعلی سینا، سید عبدالکریم سجادی از دانشگاه فردوسی مشهد، فرزان قالیچی از دانشگاه صنعتی سهند، سید مصطفی حسین علی پور از دانشگاه علم و صنعت ایران، حسین شریعتمداری از دانشگاه صنعتی اصفهان، سید محمدرضا تقوی از دانشگاه شیراز، عباس سعیدی از دانشگاه شهید بهشتی، بی بی فاطمه میرجلیلی از دانشگاه یزد، مجید قاسمی از دانشگاه صنعتی خواجه نصیر طوسی، علی اکبر صبوری، دانشگاه تهران، مسعود دربندی، دانشگاه صنعتی شریف، علی طیب‌نیا، دانشگاه تهران، حسین بلندی، دانشگاه علم و صنعت ایران، عباس عرفانیان امیدوار، دانشگاه علم و صنعت ایران، محمدرضا یمانیان، دانشگاه تربیت مدرس، حمید نادگران، دانشگاه شیراز، یدالله اردوخانی، دانشگاه الزهرا، عبدالرسول پورعباس، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، صالح حسن زاده، دانشگاه علامه طباطبائی، حجت الاسلام والسلمین حسن نمازی ربطی دانشگاه علامه طباطبائی، صالح حسن زاده دانشگاه تبریز، مهدی ایران نژاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر، محمدمهدی سپهری، دانشگاه تربیت مدرس، محمد سعید تسلیمی، دانشگاه تهران، حمیدرضا قاسم، دانشگاه تبریز، عی باقری دولت آبادی، دانشگاه یاسوج، آرش قربانی چقامارانی دانشگاه بوعلی سینا، نجمه شیخ زاده، دانشگاه تبریز، قاسم محمدی نژاد، دانشگاه شهید باهنر کرمان، نوشین بیگدلی، دانشگاه بین المللی امام خمینی، مجید قلهکی دانشگاه سمنان، دانیال کهریزی دانشگاه رازی، سیدعلیرضا افشانی دانشگاه یزد، رضا درویش زاده دانشگاه ارومیه،‌ امیر حمزه حقی آبی، دانشگاه لرستان، حسن هاشمی پور رفسنجان دانشگاه ولیعصر رفسنجان، حمزه امیری دانشگاه لرستان، اباصلت حسین زاده کلاگر دانشگاه مازندران،‌روح الله فدایی نژاد بهرام جردی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان، خسرو خواجه دانشگاه تربیت مدرس،‌ رقیه رستم پور ملکی دانشگاه الزهرا (س)، یداله یمینی دانشگاه تربیت مدرس، مقصود امیری دانشگاه علامه طباطبائی، علیرضا کیاست دانشگاه شهید چمران اهواز، سیداحمد فاضل زاده حقیقی، دانشگاه شیراز، علی اکبر جعفری، دانشگاه مازندران، علی ربانی خوراسگانی دانشگاه اصفهان، رجبعلی برزویی دانشگاه شهید بهشتی، سعید عباس بندی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)، زهره حجتی نجف آبادی دانشگاه اصفهان، حسن سبزیان دانشگاه اصفهان،‌ قاسم عموعابدینی دانشگاه تهران،‌ محسن نیازی دانشگاه کاشان،‌ داود دمیری گنجی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، پیمان صالحی دانشگاه شهید بهشتی، رحمت الله مرزوقی دانشگاه شیراز، سید جلال دهقانی فیروزآبادی، دانشگاه علامه طباطبایی، رضا خجسته مهر دانشگاه شهید چمران اهواز.

در این مراسم‌ از ۶۵ استاد نمونه کشوری تجلیل شد. همچنین نام‌های آشنایی مانند عبدالرسول پورعباس رییس سازمان سنجش آموزش کشور،پیمان صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم،قاسم عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم،احمد فاضل زاده رییس موسسه استنادی جهان اسلام در میان برگزیدگان به چشم می‌خورد.

همچنین جوان‌ترین استاد نمونه در این مراسم که از وی تجلیل شد ۴۵ ساله بود و مسن‌ترین استاد نیز که مورد تجلیل قرار گرفت ۷۰ ساله بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لازمه فسادزدایی نظارت هوشمند است
  • جشنواره طنز و رسانه برگزیدگانش را شناخت
  • حزباوی دوباره برای قهرمانی برگشت! (عکس)
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • اعلام اسامی اساتید نمونه کشوری/ چهار معاون وزیر علوم در بین برگزیدگان
  • تمهیدات اتوبوسرانی برای مسابقه فوتبال بین پرسپولیس و سپاهان
  • خدمات هوشمند دولت برای واحد‌های صنفی با صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • معرفی برگزیدگان هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه